Tindra Design - belysning, ljussättning, ljusdesign. Tindra design - ljussättning, belysning, ljusdesignIn english - lighting, light composition, light design
Hem Tjänster Referenser Om företaget Kontakta oss
 

Om företaget

Tindra Design AB arbetar med ljusdesign och belysningsplanering. Vi har lång erfarenhet av ljus och belysning från utställning, inredningsbelysning i både privat och offentlig miljö samt parker och belysning i gatu- och vägmiljö. Besök gärna vår sidan med referenser. Där hittar du bl.a. uppdrag för Linköping Kraftnät. VI har också medverkat i bla Ullevileden, Naturcentrum och Novemberljus 2005.

Tindra Design AB är medlem i Svenska belysningssällskapet. Företagets grundare, Charlotta Mattsson är diplomerad ljus- och belysningsplanerare vid Ljushögskolan i Jönköping.

Vår målsättning är att skapa kreativa lösningar för belysning som motsvarar kundens behov och tar hänsyn till kundens önskemål och förutsättningar. Tindra Design arbetar även för en kostnadseffektiv och energisnål ljusanläggning med hänsyn till drift och underhållningskostnader.

Tindra Design AB tar hänsyn till miljön så långt som det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Genom att planera anläggningen med hänsyn till ljuskällornas och armaturernas egenskaper, underhåll och energiförbrukning, får man en anläggning som är kostnadseffektiv och miljövänlig.

 

Lotta Mattsson, grundare av Tindra Design.
Lotta Mattsson, grundare av Tindra Design.Tindra Design AB · Hejdegatan 62 · 582 43 Linköping · 0733 - 79 70 49 · info@tindradesign.nu
Copyright © 2021 Tindra Design AB | Tjänster | Referenser | Om företaget | Kontakta oss | Sitemap
Hemsidan är producerad av Marcin Nowak.